PREMIERA! “MORELIANA” TEATRU DE MODA IESEAN LA BUCHAREST FASHION WEEK


http://www.bzi.ro/premiera-moreliana-teatru-de-moda-iesean-la-bucharest-fashion-week-foto-video-472563

In perioada 1-6 decembrie 2014 la Ambasad’Or Events & Leisure Otopeni s-a desfasurat Bucharest Fashion Week editia XXII, festival international exclusivist, la care si-au prezentat ultimele creatii celebre case de moda din SUA, Elvetia, Serbia, Muntenegru, Italia, Moldova, Romania s.a. Si in acest an Iasul a fost reprezentat de binecunoscutul Brand international Kasta Morrely, partener traditional Bucharest Fashion Week.
Prezentarea de moda cea mai aplaudata la scena deschisa din festival a fost prilejuita de momentul Teatru de Moda Kasta Morrely ce si-a prezentat ultima sa colectie „Moreliana”. Modalitatea artistica expresiva ce o confera genul artistic Teatru de Moda a impresionat pe Presedintele European Fashion Council, Nadya Valeva, secretarul general al acestui for, George Stoenchev si delegatia Camerei nationale de Moda din Elvetia.



Noul gen artistic Teatru de Moda ® marca inregistrata in 2009 de Kasta Morrely a intrat in Fondul Cultural Roman in 2011 pentru contributia adusa la evolutia prezentarilor de moda de spectacol. Presedintele Kasta Morrely Association, Diana Alexandro, a fost laureata a Galei Romanian Fashion Awards 2013 pentru crearea noului gen artistic Teatru de Moda.
Organizatorul de spectacole Talida Moreli, director artistic al editiilor din ultimii ani Bucharest Fashion Week, declara: „Colectia Moreliana a fost conceputa ca prin mesajul sau artistic sa trezeasca in mintea fiecarui privitor o poveste personala de succes”.
Colectia „Moreliana” a fost prezentata intr-un mod sofisticat si spectaculos pe marele podium de castigatoarele trofeelor Miss Romania 2014 Diana Cirdei, Top Model Romania 2013 Madalina Popa, Top Model Romania Ana Hriscu, Miss Europe Jr. Diana Alexandro, castigatoarele Kasta Morrely Stars 2014 si alte manechine calificate Kasta Morrely.