IESEANCA DIANA CIRDEI ESTE MISS ROMANIA 2014






In perioada 1 - 6 decembrie, la Ambasad’Or Events & Leisure a avut loc Bucharest Fashion Week, cunoscut ca cel mai important festival de moda din Romania.
In data de 5 decembrie s-a desfasurat finala concursului Miss Romania 2014. Anul acesta marele titlu Miss Romania a fost castigat de ieseanca Diana Cirdei.
Miss Romania 2014 Diana Cirdei se bucura de o frumusete rara, calificari in domeniul modei si este cunoscuta pe plan international ca "manechinul cu ochii de aur". Diana Cirdei este director Kasta Morrely, are  19 ani, dimensiuni 86-60-88 si 1.78 metri inaltime.
Coroana Miss Romania 2014 completeaza portofoliul de succes al Dianei Cirdei care cuprinde: participarea la Cannes Film Festival, prezentari pentru branduri internationale si designeri precum Guess, Etro, Walid Atallah (Liban), Antonio Urzi (designer Lady Gaga), Giada Curti (Italia), Tina Arena, Kasta Morrely, Nino Lettieri, Gianni Sapone, Luigi Gaglione, Marina Mansanta, Bozard, Marilyn Poland, Marina Micanovic, Nada Koljensic, Vero Milano, Natascia Casu (Elvetia) etc. si alte titluri castigate la Miss Litoral, Top Model Romania, Model Awards Black Sea s.a.
Cu ocazia acestui concurs castigatoarea Miss Romania Diana Cirdei a primit numeroase premii in valoare de peste 25.000 de euro, dintre care mentionam o vacanta all inclusive pentru o saptamana pe Coasta de Azur, o vacanta in Poiana Brasov de sarbatori, o rochie de lux Harmont & Blane, incaltaminte Mineli Boutique, un colier cu perle naturale de la Brandul Miluna – Firma de bijuterii Cielo Venezia 1270. Coroana Miss Romania 2014 purtata de castigatoarea Diana Cirdei este din aur alb (18kt), are 1236 diamante (37 karate cu taietura brilliant), 128 perle, Giuvaerul Cerului: taietura briolette si este realizata de casa de bijuterii Cielo Venezia 1270 avand o valoare foarte mare.