Cine va fi urmatorul star Kasta Morrely?


Scurt Istoric Kasta Morrely Stars
Intre anii 2003 si 2014 finalistele Kasta Morrely Stars au participat la mari evenimente de moda si au castigat concursuri nationale si internationale, dintre care enumeram cateva exemple: 3 titluri Miss World, 4 titluri Miss Europe Jr, 15 titluri la Miss Romania, 15 titluri la Top Model Romania, 52 titluri la Miss Litoral, 10 titluri la International Model Awards, 21 titluri de Miss Italia, Genova, Monte Carlo, Cannes,  Maroc, Atena, Cipru, Turcia, Egipt, Dubai, Hong Kong etc.
Finalistele Kasta Morrely Stars au cumulate mii de prezentari in decursul anilor pentru cei mai in voga designeri la marile evenimente de moda de pe tot mapamondul: Armani, Roberto Cavalli, Guess, Rocco Barocco, Mattiolo, Etro, Fendi, Dolce&Gabbana, Walid Atallah, Renato Balestra, Giada Curti si multi altii.
In ultimii ani Kasta Morrely a obtinut atat la nivel national cat si international recunoasterea de Autoritate in industriile creative ca urmare a contributiei aduse la dezvoltarea culturii universale si domeniului industriilor creative prin conceperea si inregistrarea noului gen artistic Teatru de Moda ® si legalizarea in Codul Ocupatiilor din Romania a meseriilor de Manechin si  Organizator spectacole.
Aflat la a XI-a editie Concursul de eleganta si frumusete Kasta Morrely Stars reprezinta o posibilitate gratuita si verificata de selectie, instruire si promovare in domeniul Modei si Artelor spectacolului pentru tinerele cu vocatie.
20 de tinere din Iasi, Vaslui, Botosani, Neamt, Bacau, Suceava, Chisinau se vor intrece miercuri 26 noiembrie 2014, incepand cu orele 19:00 pe scena Ateneului Tatarasi Iasi pentru a castiga titlul celei mai frumoase si elegante tinere din Moldova: KASTA MORRELY STAR.
Parteneri: Primaria Municipiului Iasi, Ateneul Tatarasi Iasi, Asociatia EuroDEMOS.
Sponsori: Delta Plan, Gravez.ro, Vee Shop, designer Vali Boiciuc, Jolidon, Avon, Stefan Art, Hotel Dorobanti, Hill Center, Hell, Exe Print, Dynamic Media Sign.
Parteneri media: Buna Ziua Iasi, Regionalul Informatorul Moldovei.
Contact Asociatia Kasta Morrely: