KASTA MORRELY International Training "How to Solve Global Challenges through Volunteering"


Comunicat de presă

Lansare film proiect european Kasta Morrely
„How to Solve Global Challenges through Volunteering”

Kasta Morrely este o organizație internațională culturală și de apărare a drepturilor omului ce militează pentru dezvoltarea sustenabilă a societății democratice prin promovarea competențelor și calificărilor.
Organizatia Kasta Morrely anunță lansarea internațională a Filmului de diseminare a rezultatelor proiectului internațional How to solve global challenges through volunteering.
Va invităm sa vizionați filmul pe Youtube accesând link-ul http://www.youtube.com/watch?v=5KHTMkwWLS4 .

Proiectul european „How to solve global challenges through volunteering” (Cum să rezolvăm provocările globale prin voluntariat) a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune și implementat de Asociaţia Kasta Morrely în perioada mai 2012 – ianuarie 2013. Partenerii proiectului au fost organizatii neguvernamentale si directorate de educație din 10 țări: Turcia, Italia, Azerbaijan, Macedonia, Ucraina, Armenia, Malta, Ungaria, Moldova, România.
Actiunea centrală a proiectului a fost Cursul de formare internațional „How to solve global challenges through volunteering” desfășurat  la Iași în perioada 04 – 13 iulie 2012. În cadrul proiectului a fost realizat și un Flashmob verde ca o modalitate de promovare a importanței voluntariatului și a necesității protejării mediului înconjurător.

Pentru mai multe informații despre acest proiect internațional puteți accesa blogul proiectului http://www.solve-global-challenges.blogspot.ro/  si site-ul Kasta Morrely http://www.kastamorrely.ro/how_to_solve_global_challenges_through_volunteerin.html

Consiliul de Conducere al Organizației Kasta Morrely mulțumește echipei Programului Tineret în Acțiune România pentru suportul acordat în buna implementare a proiectului How to solve global challenges through volunteering și voluntarilor Kasta Morrely, partenerilor internaționali, colaboratorilor care s-au implicat activ și au contribuit la îndeplinirea cu succes a obiectivelor proiectului.

Președinte Organizatia KASTA MORRELY,                                                                                                     
Dame of Grace OSJ Knights of Malta, Diana Alexandroae
-----
Contact Organizatia KASTA MORRELY
Tel: +40.731.327.711, +40.722.137.137
Facebook: KASTA MORRELY