Model KASTA MORRELY castiga Cosmote Model Award 2011

Ana Ciritel a intrat in lumea modelingului la 14 ani prin intermediul Organizatiei Kasta Morrely. Tot de la aceasta varsta, Ana este implicata in societatea civila si a participat la proiecte internationale si nationale de tineret organizate de Kasta Morrely.

In prezent, Ana Ciritel are 17 ani si este presedinta la Organizatia de Elevi de la Asociatia Kasta Morrely, organizatia care a legalizat meseriile de Manechin si Organizator Spectacole in Romania.

Ana Ciritel a reprezentat Brandul Kasta Morrely la concursul FashionTV Model Awards 2011, desfasurat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week 2011 unde a castigat un premiu important: Cosmote Model Award. "Ma pasioneaza ocupatia de manechin si imi doresc ca in viitorul apropiat sa ma calific ca manechin profesionist conform standardului de ocupatie", a declarat Ana Ciritel dupa castigarea premiului.

Beneficiind de formarea si promovarea in lumea modelingului asigurata de Brandul Kasta Morrely, Ana Ciritel a prezentat pana acum pentru mari designeri internationali precum: Rocco Barroco(Italia), Andres Aquino(New York), Sushma Patel(Bollywood), Katerina Alexandraki(Grecia), Walid Atallah(Liban) sau branduri de prestigiu precum: BSB, Skinny, Benvenutti s.a.