Lansare Training International KASTA MORRELY


Kasta Morrely este o organizatie internationala de aparare a drepturilor omului prin promovarea competentelor si calificarilor necesare dezvoltarii unei societati democratice. Misiunea organizatiei Kasta Morrely este promovarea valorilor democratiei si civilizatiei europene prin programe si proiecte de interes pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatii.Kasta Morrely implementeaza in perioada mai - decembrie 2011 proiectul european "Volunteering School for Social Success". Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune. In cadrul proiectului se desfasoara si trainingul international pentru specializarea participantilor in formarea tinerilor pentru reusita sociala prin voluntariat. Cu acest prilej, au fost selectati pentru participare 28 de lideri si lucratori de tineret din Bulgaria, Cehia, Italia, Spania, Turcia si Romania.
Proiectul "Volunteering School for Social Success" este o activitate internationala ce promoveaza Anul European al Voluntariatului 2011 si abordeaza prioritatile Comisiei Europene pentru acest an, precum: creativitatea si antreprenoriatul, cetatenia europeana activa si educatia non-formala, urmarind ca rezultat incurajarea tinerilor pentru adoptarea unui comportament activ in comunitate.

Proiectul este conceput si coordonat de o echipa de traineri multi-calificati cu experienta si performante de la Organizatia Kasta Morrely. Dintre calificarile echipei de coordonare si a trainerilor proiectului mentionam urmatoarele ocupatii: formatori de formatori, manageri de proiect, psihologi, auditori in domeniul calitatii, evaluatori de competente profesionale, maestri de ceremonii, organizatori de spectacole, animatori socio-educativi etc.
La sfarsitul trainingului participantii internationali vor primi certificate YouthPass, generate de Comisia Europeana prin care li se recunosc la nivel european cunostintele si competentele dobandite in urma participarii la proiectul european Kasta Morrely "Volunteering School for Social Success".