Kasta Morrely a initiat un nou Training European


Kasta Morrely este o asociatie de aparare a drepturilor omului prin promovarea competentelor si calificarilor necesare dezvoltarii unei societati democratice. Misiunea ONG-ului cultural Kasta Morrely este promovarea valorilor democratiei si civilizatiei europene prin programe si proiecte de interes pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatii.
Asociatia Kasta Morrely implementeaza in perioada septembrie - decembrie 2010 proiectul european Millennium Development Leaders.
Proiectul este pregatit si coordonat de o echipa de Trainer of trainers multicalificati: Manager de proiect, Psihologi, Auditori in domeniul calitatii, Evaluatori de competente profesionale, Maestri de ceremonii, Organizatori de spectacole, Animatori socio-educativi etc. cu experienta si performante recunoscute international.
Una din actiunile proiectului este trainingul international: Millennium Development Leaders, ce va avea loc la Iasi in perioada 25 septembrie - 4 octombrie 2010.
La acest training vor participa 26 lideri de tineret ce vor reprezenta organizatii, institutii si administratii de referinta la nivel european din 9 state ale Europei: Danemarca, Germania, Bulgaria, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Turcia si Romania.
Temele proiectului cuprind Obiectivele de Dezvoltare ale mileniului:
- eradicarea saraciei si a foametei;
- educatia universala;
- egalitatea de gen;
- sanatatea copilului;
- sanatatea maternala;
- combaterea HIV / sida;
- sustenabilitatea mediului;
- parteneriate globale;
Proiectul initiat si organizat de ONG Kasta Morrely este finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune.