Deschiderea Fashion Cafe in Viena Austria



Modelele Kasta Morrely au fost prezente in luna septembrie 2013 in Viena Austria la deschiderea cafenelei Fashiontv. Au fost realizate prezentari de teatru de moda ale colectiilor Fashiontv ce au fost transmise live in 193 de tari.





KASTA MORRELY CASTIGATOARE LA FTV BLACK SEA MODEL AWARDS 2013



Brandul KASTA MORRELY a participat cu organizatorii si manechinele sale la evenimentul international “FTV Black Sea Model Awards 2013” desfasurat in Mamaia Romania si transmis live pe Fashiontv in 193 de tari.
Sub coordonarea artistica a directorilor Kasta Morrely Ana Hriscu si Talida Moreli, concursul a constat in sedinte foto si catwalk in costume de baie si rochii de seara semnate Walid Attalah (celebru designer libanez).
Doua reprezentate Kasta Morrely au fost premiate in cadrul competitiei internationale:
Top modelul Iuliana Dup a castigat premiul “F.Luxury Water ” si va reprezenta in toata lumea imaginea apei de lux Fashiontv timp de 1 an de zile.

Top modelul Alexandra Andrioaia a castigat premiul “Miss Turism 2013” si va reprezenta imaginea Romaniei la toate marile evenimente Fashiontv de peste hotare. Dupa concurs, Alexandra a plecat in Austria unde a reprezentat Romania la deschiderea FTV Vienna International Fashion Caffe. 

KASTA MORRELY CASTIGATOARE LA MISS LITORAL 2013


KASTA MORRELY a castigat 4 premii importante in cadrul concursului MISS LITORAL 2013, desfasurat in Mamaia in perioada 3-4 august 2013.

Manechinele Kasta Morrely castigatoare sunt:
Miss Cosmote - Alexandra Andrioaia
Miss Eforie Nord - Diana Cirdei (ce a castigat si un curs de pregatire in PR la Monte Carlo)
Miss Venus - Anca Ianole
Miss Mangalia - Dana Lupan

Directorii artistici ai concursului Miss Litoral 2013 au fost Talida Moreli si Ana Hriscu.

Kasta Morrely a castigat premiul "Cel mai bun fotograf de fashion"


Kasta Morrely a fost premiata in cadrul ceremoniei "Fashiontv Tourism Awards 2013" desfasurata in data de 31 august 2013 in Mamaia.

 Maria Lefter este unul din fotografii Kasta Morrely si a castigat distinctia "Cel mai bun fotograf de fashion".

TEATRU DE MODA ® KASTA MORRELY "LADIES WAY"



KASTA MORRELY a prezentat colectia “LADIES WAY” in prima zi a Festivalului de Moda FASHIONTV SUMMER FESTIVAL MAMAIA 2013.