Specialist Kasta Morrely in Macedonia la "Conferinta Internationala a Valorilor Europene"


În perioada 1-5 septembrie 2011 s-a desfășurat la Krusevo, Macedonia, Conferința Internațională "Valori europene pentru viitorul țărilor europene de sud-est 2011" ediția a IX-a, organizată de Youth Alliance.

Din România au fost invitate la acest eveniment european de tradiție organizațiile Kasta Morrely și EuroDEMOS, cunoscute ca organizații de top la nivel european. Astfel, România a fost reprezentată la conferință de Mihaela Clincu - Director Programe Internaționale Kasta Morrely și Mihaela Bolohan - Director Programe Internaționale EuroDEMOS. Acestea sunt recunoscute la nivel european ca specialiști auditori în domeniul calității, evaluatori de competențe profesionale, traineri, maeștri de ceremonii, manageri de proiecte, animatori socio-educativi ș.a. Prezența Asociațiilor Kasta Morrely și Eurodemos din România a fost motivată în invitația primită de la organizatori, de proiectele și programele considerate model de bune practici la nivel internațional a celor două organizații.

La conferința internațională cei 2 specialiști români au reprezentat un material de documentare ce a contribuit, din spusele coordonatorului acestei conferințe, la însăși conceperea și finanțarea manifestării desfășurate la Krusevo. Participanții au fost 55 de lideri de tineret din Germania, Croația, Macedonia, Albania, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Grecia, Kosovo conform UNSC 1244/1999, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovenia și Turcia.