Model KASTA MORRELY castiga Cosmote Model Award 2011

Ana Ciritel a intrat in lumea modelingului la 14 ani prin intermediul Organizatiei Kasta Morrely. Tot de la aceasta varsta, Ana este implicata in societatea civila si a participat la proiecte internationale si nationale de tineret organizate de Kasta Morrely.

In prezent, Ana Ciritel are 17 ani si este presedinta la Organizatia de Elevi de la Asociatia Kasta Morrely, organizatia care a legalizat meseriile de Manechin si Organizator Spectacole in Romania.

Ana Ciritel a reprezentat Brandul Kasta Morrely la concursul FashionTV Model Awards 2011, desfasurat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week 2011 unde a castigat un premiu important: Cosmote Model Award. "Ma pasioneaza ocupatia de manechin si imi doresc ca in viitorul apropiat sa ma calific ca manechin profesionist conform standardului de ocupatie", a declarat Ana Ciritel dupa castigarea premiului.

Beneficiind de formarea si promovarea in lumea modelingului asigurata de Brandul Kasta Morrely, Ana Ciritel a prezentat pana acum pentru mari designeri internationali precum: Rocco Barroco(Italia), Andres Aquino(New York), Sushma Patel(Bollywood), Katerina Alexandraki(Grecia), Walid Atallah(Liban) sau branduri de prestigiu precum: BSB, Skinny, Benvenutti s.a.

Doamna de Malta in conducerea Kasta Morrely


Editorial "Doamna de Malta in conducerea Kasta Morrely" in regionalul "Informatorul Moldovei"


(...) Sub conducerea celui de-al 77-lea Mare Maestru al Cavalerilor de Malta Don Basilio Cali di San Lorenzo Duca di Jedisan e Granduca di Emmatha, duminica 5 iunie 2011 la Palatul Parisio din Insula Malta, ramura avand ca Protector Perpetuo pe S.A.R.I. Il Principe Hugo Norbert Cabrera Rurikovich Kubarev (urmas de drept al Tarilor Rusiei) s-a desfasurat ceremonialul de Solemna Investire a Cavalerilor Ordinului Suveran al Sfantului Ioan de Ierusalim Cavalerii de Malta. Cu acest prilej 14 personalitati europene ce s-au facut remarcate pentru calitatile lor umane si performantele profesionale au fost primite sau avansate in Ordinul Cavalerilor de Malta. Evenimentul a cuprins Ceremonialuri de Investire pentru Cavaleri de Malta, Doamne de Malta, Ambasadori de Malta si Priori de Malta.

Romania a fost reprezentata la aceasta ceremonie de Excelenta Sa Doctor Morel Bolea Ambasador at Large O.S.J. La ceremonie presedintele asociatiei internationale Kasta Morrely domnisoara Diana Alexandroae a fost primita in randurile acestei elite sociale contemporane, fiind investita pentru calitatile ei umane si profesionale dovedite, drept Dame of Grace O.S.J. Malta.