Miss Romania 2007 s-a intors in Iasi *** CANCAN, 5 nov 2010


Alexandra Poiana, descoperita de agentia Kasta Morrely din Iasi, a fost promovata prin intermediul Fashiontv intre 2007 si 2010 ca nicio alta fata de varsta ei.

In trei ani ea a participat la evenimentele Fashiontv din strainatate, fiind plecata din tara timp de peste 120 zile, vizitand unele din cele mai frumoase locuri din lume: Coasta de Azur, Milano, Ibiza, dar si alte tari din Asia. A participat la peste 50 de evenimente, printre care Bucharest Fashion Week, Fashiontv Summer Festival sau Fashiontv International Events.


In 2008, Alexandra a castigat titlul "Miss World Telegenic", obtinand, pe langa alte premii, si un rol intr-un film alaturi de Steven Seagal. A cunoscut vedete precum designerii Rocco Barocco, Roberto Cavalli sau regizorul Roman Polanski, care i-a promis un rol in viitorul sau film.


Realizare. Alexandra a fost
"Miss World Telegenic" in 2008

si "Miss Romania" in 2007

Ea a jucat in videoclipul "Visator" al cantaretului Laurentiu Duta si a fost imaginea FTV Calendar 2008, realizat in Thailanda si promovat in peste 1.500 de aparitii difuzate pe Fashiontv International, in peste 200 de tari.

Descoperind in Alexandra un mare talent actoricesc, Fashiontv a incurajat-o sa intre la Facultatea de Teatru Hyperion, in urma cu doi ani, sustinand-o si in perioada studiilor si oferindu-i activitati pentru a avea un confort financiar permanent. Din pacate, in primavara lui 2010, o problema de ordin medical a afectat-o foarte tare, motiv pentru care a fost nevoita sa se intoarca la familia din Iasi.

Fashiontv este alaturi de ea si a ajutat-o sa se mute la facultatea de actorie de acolo. Fashiontv o va sprijini in continuare in indeplinirea visului ei, acela de a ajunge o mare actrita la Hollywood.



Onoare. Alexandra alaturi de regizorul
Roman Polanski

click aici pentru a citi articolul in CANCAN


click aici pentru a citi articolul in IESEANUL

Noi trofee in palmaresul directorului Kasta Morrely, Corina Laptes


Week end-ul acesta directorul Kasta Morrely, Corina Laptes a castigat locul I la Festivalul National de Dans Sportiv Galleria 2010 Suceava.
Astfel, directorul Kasta Morrely a surclasat alte 9 echipe din Romania, castigand locul I la ambele sectiuni ale concursului: latino si standard, categoria D. Acest rezultat se adauga la numeroasele trofee, premii si medalii castigate de Corina Laptes in cadrul festivalurilor nationale de dans sportiv la care a participat.
Rezultatele concursului sunt disponibile si pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Dans Sportiv.
Corina Laptes este unul din membrii fondatori ai organizatiei internationale Kasta Morrely si detine 4 calificari europene ca Trainer of Trainers, Maestru de Ceremonii, Organizator Spectacole si Manechin - Specialist in PR.