Kasta Morrely a initiat un nou Training European


Kasta Morrely este o asociatie de aparare a drepturilor omului prin promovarea competentelor si calificarilor necesare dezvoltarii unei societati democratice. Misiunea ONG-ului cultural Kasta Morrely este promovarea valorilor democratiei si civilizatiei europene prin programe si proiecte de interes pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatii.
Asociatia Kasta Morrely implementeaza in perioada septembrie - decembrie 2010 proiectul european Millennium Development Leaders.
Proiectul este pregatit si coordonat de o echipa de Trainer of trainers multicalificati: Manager de proiect, Psihologi, Auditori in domeniul calitatii, Evaluatori de competente profesionale, Maestri de ceremonii, Organizatori de spectacole, Animatori socio-educativi etc. cu experienta si performante recunoscute international.
Una din actiunile proiectului este trainingul international: Millennium Development Leaders, ce va avea loc la Iasi in perioada 25 septembrie - 4 octombrie 2010.
La acest training vor participa 26 lideri de tineret ce vor reprezenta organizatii, institutii si administratii de referinta la nivel european din 9 state ale Europei: Danemarca, Germania, Bulgaria, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Turcia si Romania.
Temele proiectului cuprind Obiectivele de Dezvoltare ale mileniului:
- eradicarea saraciei si a foametei;
- educatia universala;
- egalitatea de gen;
- sanatatea copilului;
- sanatatea maternala;
- combaterea HIV / sida;
- sustenabilitatea mediului;
- parteneriate globale;
Proiectul initiat si organizat de ONG Kasta Morrely este finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune.

Modele Kasta Morrely in revista STAR 17 - 23 septembrie


Revista STAR prezinta in numarul 146 din 17 - 23 septembrie 2010 fotografii cu modelele Kasta Morrely care au defilat in cadrul Fashiontv Summer Festival 2010 pentru Mihai Albu si Wanda's Dream New York.

Ana si Alexandra - editorial revista CIAO, septembrie 2010


Revista CIAO le prezinta in prim plan in numarul din septembrie pe Alexandra Poiana - model si actrita Kasta Morrey si pe Ana Hriscu - director Kasta Morrely Models. Printre premiile castigate de cele doua personalitati Kasta Morrely mentionam:
Miss Romania 2007, Miss Turism 2007 si Ambasador Fashiontv in cazul Alexandrei Poiana

Top Model Romania 2009 si Fashiontv Model Awards 2007 in cazul Anei Hriscu

Ana Hriscu, directorul Kasta Morrely Models si Top Model Romania


Ana si-a inceput cariera de model la varsta de 13 ani, fiind descoperita de Asociatia Kasta Morrely din Iasi, reprezentantul Fashiontv in Moldova. Ea a ajuns acum sa fie un top-model international.
Marea sansa pe care i-au oferit-o Fashiontv, dar si calitatile sale, a propulsat-o pe Ana pe drumul spre glorie. La numai 21 de ani, cati are acum, Ana se poate lauda cu un CV impresionant. Ea este top-model international, realizator de emisiuni si reportaje Fashiontv, autor de lucrari de specialitate, maestru de ceremonii, manager de proiecte, evaluator de competente profesionale si directorul Agentiei Kasta Morrely Models. Astfel, Ana este un exemplu demn de urmat pentru tinerele descoperite de Caravana Fashiontv. (...) continuarea in cancan.ro

Castigatoarele Kasta Morrely la Miss Litoral 2010






mai multe in pagina PREMII a blogului










Sandra Ciubotariu - Miss Saturn 2010

Ruxandra Paun - Miss Navodari 2010

Ana Ciritel - Miss Eforie Sud 2010

Madalina Pamfile - Miss Costinesti 2010



Alexandra Andrioaia - Miss Eforie Nord 2010

Laura Tenovici - Miss Olimp 2010

Oana Bibire - Miss Jupiter 2010

Sandra Pristavu - Miss Mangalia 2010